ÚGY SZERETEM MAGAM AHOGY VAGYOK

ÖNBIZALOM ÉS ÖNISMERET FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ ELVONULÁS CSAK NŐKNEK

A harmonikusabb és minőségibb női élethez elengedhetetlen, hogy szánjunk időt önmagunkra. Ez az, amire a legkevesebb időnk van a rengeteg tennivaló mellett. A leghatékonyabban megtérülő, és azonnal tapasztalható változás az önfejlesztés: kellő önbizalmat ad, aminek alapja az önismeret. A női elvonuláson csak rólad lesz szó. A legtöbb, amit önmagunknak nőként adhatunk, az saját magunk megértése, elfogadása és szeretete.

NEKED VALÓ, HA:

úgy érzed, nem vagy elég jó

a mindennapokban önmagadra jut a legkevesebb idő

olyan ember vagy, akinek fontos, hogy mindig minden rendben legyen

fejben nehezen lazulsz el

úgy látod, hogy a hozzád közelállókkal nem lehet konstruktívan problémákat megoldani

nehezen vonod magadra a férfiak figyelmét

túlságosan alárendeled magad a kapcsolataidban

mindig mások megerősítésére vágysz

hiányzik belőled a női büszkeség és méregeted magad másokkal

személyiséged szépségeit nem mered megmutatni

le szeretnéd rakni régi elévult mintáidat és elő szeretnéd hívni a benned rejlő női erőket

nehezedre esik a saját határaidat kijelölni, a jogos igényeidért és szükségleteidért kiállni akár párkapcsolatban is

Sereg Tímea vagyok, párkapcsolati és szexuális tanácsadó. 7 éve foglalkozom azzal, hogy nők és férfiak képesek legyenek megoldani a magánéleti gondjaikat. A munkám során egyértelműen tapasztalom, hogy a nők számára fontos intim pillanatok megélése nehézséget okoz: harag, düh vagy csalódás miatt. Gyakori, hogy több párkapcsolatban is ugyanazokkal a nehézségekkel találják magukat szembe, hogy önmagukra szánják a legkevesebb időt. A gyerekek, a család, a partner, a közös élet, a munkahely mind fontosabbak, és előtérbe kerülnek a prioritási listán. Pedig ha saját magunkkal nem vagyunk rendben, akkor semmi sem lesz rendben. Ezen az elvonuláson erre mutatunk hatékony eszközöket Csíki-Szász Tímea kineziológussal, művészetterapeutával.

Csiki-Szász Timea vagyok, kineziológus, asztrológus, életviteli és spirituális tanácsadó, mese-és művészetterápiás foglalkoztató. Női klubok alapítója és vezetője. Gyerekkorom óta foglalkoztat az emberi lélek, az, ami tudat alatt irányít bennünket. Érdekelt hogyan hatnak az emberek egymásra, a környezetükre és viszont. Kíváncsivá tett a láthatatlan energia, a szeretet hatása és működése. Kineziológiával, asztrológiával foglalkozom majdnem egy évtizede. Megtanultam, hogy az élet önmagunk tükörképe és épp olyannyira tudjuk a körülöttünk lévő világot elfogadni, mint amennyire önmagunkat.

A mese- és művészetterápiával Dr. Antalfai Márta ismertetett meg, nála tapasztaltam és tanultam meg, hogy a művészet nemcsak kreativitásunkat tükrözi, hanem általa felszabadulhatnak a bennünk zajló lelki folyamatok is. A hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók kibontakoztathassák önmagukat, felfedezzék isteni lényüket és örömöt, optimizmust sugározzanak.

AKKOR VÁRUNK, HA:

még nem, vagy csak kissé foglalkoztál önismerettel, önfejlesztéssel

Rengeteg gyakorlaton és meditáción keresztül végigmegyünk egy folyamaton, ami közelebb hozhat téged ahhoz, aki te valójában vagy. Itt nem kell megfelelned senkinek. Csak magaddal foglalkozhatsz, akár a múltbéli sérelmekkel, haragoddal, fájdalmaddal is. A közös munkánk során (önbizalom erősítése, önismeret fejlesztése) jobban meg fogod érteni a saját belső működésedet, és nyithatsz a megoldások felé.

nyitott vagy arra, hogy rendkívül szép környezetben, nyugodt körülmények között, játékos formában szembe nézz önmagaddal

Az önismereti elvonuláson egy körülbelül 12 alkalmas terápiás folyamatot spórolhatsz meg. Élményeken és megtapasztalásokon keresztül a saját érzéseiddel foglalkozhatsz. Velünk nem fogsz egész nap előadásokat hallgatni és jegyzetelni, hanem gyakorlatokon keresztül átélheted az érzéseidet egy-egy emberrel, párkapcsolattal, élethelyzettel kapcsolatban.

az a célod, hogy egyre inkább a saját életedet éld

Az elvonulást tekintsd úgy, mint önmagadnak adott ajándékot, hiszen a saját magunk fejlesztésére szánt idő a legnagyobb érték. Ezt nem veheti el tőled senki. A több napon át zajló elvonuláson workshopokon keresztül fogod megismerni azokat a módszereket, hogy a hétköznapokban hogyan tudod megtalálni a te saját belső nyugalmi középpontodat. Arra fogunk fókuszálni, hogy a külső hatások – mint a partner idegessége, a családi gondok, a munkahelyi határidők – ne vigyék el az energiáidat.

töltődni szeretnél, és jól szeretnéd magad érezni a kötelezettségeidet hátrahagyva

IDŐPONT, HELYSZÍN ÉS ÁR:

HELYSZÍN:

Minden túlzás nélkül írom, hogy meseszép környezetben, Balatonszepezden, a Villa Les Ches Amis-ban leszünk. Az ár tartalmazza a szállást és a napi háromszori étkezést, továbbá a köztes étkezéseket is. A medencés, saját tóval is rendelkező villában esténként is lesznek közös programok: a tűz melleti beszélgetésekben számíthatsz meditációra, szimbólumokkal, imaginatív terápiás módszerekkel játékos formában is foglalkozunk önmagunkkal.

Az odajutás egyénileg és saját költségre lehetséges: autóval, vagy vonattal és sétával. Igény esetén telekocsit szervezünk az ugyanonnan indulók közt. További részleteket az odajutásról emailben küldünk mindenkinek az előleg befizetése után.

IDŐPONT:

November 5-8.-ig, 4 napos, 3 éjszakás program (érkezés egyénileg)

ÁR:

A részvételhez regisztráció szükséges, a regisztráció díja 50.000 Ft, ami természetesen a teljes ár összegéből levonásra kerül. A maradék összeget (170.000 Ft-ot) az elvonulás kezdete előtt 24 órával (szeptember 6-a reggel 10 óra) legkésőbb várjuk a megadott bankszámlaszámon.

Előleg: 50.000 Ft

A teljes összeg: 220.000 Ft

A program létszámkorlátozott (maximum 13 fő), a teljes részvételi díj utalásával válik véglegessé a helyfoglalás.

NE HALOGASS, GYERE!

A közös munkánkban megtalálhatod az erőt ahhoz, hogy átvészeld a válságokat. Ahhoz, hogy magabiztosabban, bátrabban álljjunk a mindennapok kihívásaihoz, fontos az önismeret, az önbizalom. Segítünk neked abban, hogy könnyedebben élhesd a mindennapjaidat!

Abban hiszek, hogy az állandó önfejlesztés és a megfelelő önismeret sok-sok krízisen átsegítheti a párokat. Konkrét, gyakorlati eszközöket adok, edukatív technikákkal dolgozom.

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Nőként nehéz megtalálni az egyensúlyt a munka, magánélet és énidő területén. Ezt én is jól ismerem, én sem vagyok feltétlenül ‘listember’ vagy időzsonglőr. Azt is tudom, hogy mennyire sokat ér az, ha anői magbiztosságot megtaláljuk, és a saját életünk középpontjába önmagunkat helyezzük. A legtöbben azt a nevelést kaptuk, hogy ha önmagunkkal foglalkozunk, akkor önzőek vagyunk. Pedig ez nem így van, hiszen ha saját magunkat háttérbe helyezzük, és ha mások igényeit tesszük fókuszba, akkor könnyen boldogtalanná válhatnak a napjaink. Sokan vágynak a harmonikus életre, csak éppen a megvalósításhoz szükséges eszközöket nem ismerik. A harmonikus élet nem más, mint az, hogy elégedettek vagyunk az életünk minden területével: egyensúlyban élünk önmagunkkal. Ehhez adjuk meg neked a szükséges eszközöket.

a közös munkánk valóban átformálhatja az életed

erőt kaphatsz velem ahhoz, hogy átvészeld a magánéleti válságod

megtaláljuk együtt azt a célt, ami a fejlődésedet szolgálja, és segítek, hogy elérd a kitűzött célt

segítek abban, hogy felszabadítsd magad, többet láss a magánéletedből

A PROGRAM:

Az elvonuláson 2 teljes napon át workshopokon keresztül ismerheted meg a benned rejlő női erőt. Ez felkészíthet arra, hogy a későbbiekben a nehezebb mindennapokban hogyan találj magadra, hogyan ápold elsősorban önmagad. Megmutatjuk, hogyan ne veszítsd el többé azt a valakit, aki te vagy. Az utat, hogy hogyan, milyen technikákkal építsd magad lépésről lépésre, szintén megkapod a workshopokon. A cél az, hogy minél önazanosobban tartsd meg az egyensúlyt a mindennapjaidban. Hiszen ez a legnehezebb, és nemcsak egyszeri alkalom: az egyensúly megtalálása nem jelenti azt, hogy ezen utána soha többé nem kell dolgoznunk. Épp ellenkezőleg, ez az, ami a titka a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életnek.

 1. nap

Koccintás, ismerkedés, beszélgetés, felkészülés a másnapi workshopra

 1. nap – WORKSHOP 1.

A workshop célja, hogy fedezd fel a benned rejlő női potenciált és állítsd a céljaid szolgálatába! Választ kapsz arra, hogyan tudod a női energiákat a magabiztosságod szolgálatába állítani, hogy egy stabilabb alappal, nagyobb belső összhanggal és magabiztossággal működhess. 

Elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyek segítenek önmagad és a női energiáid megismerésében, és megtanulhatod, hogyan tudod ezeket az energiákat a céljaid eléréséhez használni. Megtanulhatod azt is, hogyan tudod a női energiákat használni ahhoz, hogy kreatívabb és hatékonyabb megoldásokat találj, és konkrét eszközöket kapsz arra, hogyan tudod ezt a női energiát a saját magabiztosságod szolgálatába állítani. Művészetterápiás folyamaton vezetünk végig.

Fontosabb megállók:

 • Hozott mintáink, elvárások az életükben
 • Hiedelmeink átírása
 • Milyen üzeneteket hozunk magunkkal a nőiséggel és a női szerepekkel kapcsolatban?

Csíki-Szász Tímea művészetterápiás foglalkoztató, kineziológus

 1. nap: WORKSHOP 2.

A közös workshopunkon megtalálhatod azokat a jellemvonásaidat, amik segíthetnek a valódi helyedre kerülni. A workshop célja, hogy megerősítsd önmagad mentálisan, hogy stabilabban kapcsolódj önmagadhoz. Ehhez elengedhetetlen az önismeret és az önbizalom erősítése. Játékos formában, gyakorlatokon keresztül zajlik a workshop. 

Amikor azt érzed, nem vagy a helyeden, elengedhetetlen, hogy lépéseket tegyél a helyzet megváltoztatásához. Gyakorlatokon keresztül rávilágítunk arra, mi minden korlátozhat téged abban, hogy kiteljesedj. Megtanulhatod azt is, milyen fajta kommunikáción keresztül leszel képes a jobb önérvényesítésre. A közös munkánk során hatékony eszközöket kapsz a mindennapokhoz: például, hogy milyen formában tudod fenntartani a saját önhited.

Fontosabb megállók:

 • Hogyan segít bennünket az életfilozófiánk?
 • Érzelmi tudatosság a döntéseinkben
 • Önkorlátozó hiedelmek, amiket a családból kaptunk
 • Önbizalom erősítése konkrét gyakorlatokon keresztül

Sereg Tímea párkapcsolati és szexuális tanácsadó

 1. nap: Folyamatunk lezárása és összefoglalás – Mit viszel magaddal?

WORKSHOP ALKALMAK PROGRAMTERVE

 1. nap

Érkezés 14 órától

16:00 – Bemutatkozás, koccintás, felkészülés a másnapi workshopra

18:30 – Vacsora

 1. nap

8:30 – Reggeli

9:30 – Workshop szünetekkel

13:00 – Ebéd

14:00 – Workshop szünetekkel

18.30 – Vacsora

 1. nap

8:30 – Reggeli

9:30 – Workshop szünetekkel

13:00 – Ebéd

14:00 – Workshop szünetekkel

18.30 – Vacsora

 1. nap

8.30 – Reggeli

10.00 – Zárás, búcsúzás

JELENTKEZÉS A 4 NAPOS ELVONULÁSRA

Amennyiben kérdésed van, az alábbi elérhetőségek egyikén bátran keress meg, és válaszolok!

email: sereg.timea@seregtimea.hu
tel:+36309870247