MEGJELENÉSEK

Olvasói levelekre válaszolok több éve már, szakértői válaszaimat megtalálod az NLC.hu, a 24.hu oldalain. A Bárcsak tudtam volna podcastemmel pedig sokaknak segítek abban, hogy megértsék, mennyire sokrétű lehet egy-egy párkapcsolati probléma.

CIKKEK

A 24.hu oldalán több éven át válaszoltam az olvasók kérdéseire párkapcsolati, szerelmi és szexuális témákban. A sok-sok olvasó között mindenféle korosztályú férfi és nő gondjaival találkoztam. Az NLC.hu oldalon 2021 óta válaszolok az olvasók leveleire, amiknek a válaszait az NLC cikkeiben megtalálhatod. Bár az oldal főleg nőknek szól, időnként van, hogy férfiak is kérdeznek a párkapcsolati (főleg merevedési) gondjaikkal kapcsolatban.

Az alábbi linkeken kigyűjtöttem párat, továbbá a cikkekből jópár az alábbi gombra kattintva elolvasható.

Csak úgy néz rám, mint egy barátra

Félreléptem, de a kényszer vitt rá

Három éve nem találok normális társat

Csak erős ingerre van merevedésem

A merevedési problémák gyakoriak, de nem kezelhetetlenek

Hogyan tudom megszüntetni a pornó iránti vágyamat?

Mások párkapcsolata mitől jobb mint az enyém?

PODCAST: BÁRCSAK TUDTAM VOLNA

Tabuk nélkül a szexről: minden, amit eddig nem mertél megkérdezni, vagy nem is tudtál róla. Minden hatással van arra, hogyan éljük meg a szexet, legyen szó akár egyéjszakás kalandról, párkapcsolatról vagy házasságról. A gyerekkorunk, a szüzesség elvesztése, az orgazmus eléréséhez való képesség, az önkielégítési szokások, a pornó világa, a megcsalások, a féltékenykedés, a merevedési zavar és a korábbi rossz tapasztalat is kihathatnak a szexuális életre. Többek közt ezekről szól a Sereg Tímea párkapcsolati mediátor és szexológus tanácsadó Bárcsak tudtam volna című podcastje.

HALLGASS BELE EGY ADÁSBA!