KURZUS/WORKSHOP

AKTUÁLIS WORKSHOP:

Nőknek szóló elvonulás, önmegerősítő workshop:

A harmonikusabb és minőségibb női élethez elengedhetetlen, hogy szánjunk időt önmagunkra. Ez az, amire a legkevesebb időnk van a rengeteg tennivaló mellett. A leghatékonyabban megtérülő, és azonnal tapasztalható változás az önfejlesztés: kellő önbizalmat ad, aminek alapja az önismeret. A női elvonuláson csak rólad lesz szó. A legtöbb, amit önmagunknak nőként adhatunk, az saját magunk megértése, elfogadása és szeretete.

Rengeteg gyakorlaton és meditáción keresztül végigmegyünk egy folyamaton, ami közelebb hozhat téged ahhoz, aki te valójában vagy. Itt nem kell megfelelned senkinek. Csak magaddal foglalkozhatsz, akár a múltbéli sérelmekkel, haragoddal, fájdalmaddal is. IDE KATTINTVA találod a program részleteit.


Veszekedj okosan! – 2×2 órás online workshop csak nőknek

Eleged van a vitákból? Rossz azt érezned a veszekedések után, hogy egyedül maradtál? Hogy frusztrált vagy, hogy eleged van? Ezek a nehéz érzések, amik minden párnál jelen vannak a veszekedések után, elkerülhetők. Meg lehet tanulni úgy veszekedni, hogy utána ne kerüljétek egymást napokig -a gyomorgörcs nélkül is lehet élni.

Rengeteg gyakorlaton keresztül mutatom meg, hogyan lehet a vitákat kezelni, a konfliktusokat megoldani, amit pedig lehet, azt elkerülni. A közös workshopunkon azt is megnézzük, mi mindennel lehet felerősíteni a veszekedéseket, így később sokkal jobban ráláthatsz arra, mi történik a párkapcsolatodban. A munkánk során csak magaddal foglalkozhatsz, akár a múltbéli sérelmekkel, haragoddal, fájdalmaddal is.

IDE KATTINTVA találod a program részleteit.


HAMAROSAN:

HOGYAN CSINÁLD JÓL A PÁRKAPCSOLATOD?

Tehetsz azért, hogy jobb legyen a párkapcsolatod, tehetsz azért, hogy olyan társat válassz, akivel passzoltok, nemcsak az ágyban és a bulizásban. Akivel kiegészítitek egymást, az ő hiányossága a te erősséged, és fordítva. Akivel tényleg meg lehet beszélni a problémákat, aki megértően áll hozzád, és ezt képes kommunikálni, sőt, képes elmondani az érzéseit is. És ha te pont az vagy, akinek ez mind nehezen megy, ne aggódj, mert ezt csak tanulással lehet elérni – neked is menni fog, bárhány éves is vagy.