SZEXUÁLTERÁPIA NŐKNEK

Pornót néz a párod? Nem érted, miért nem úgy működik a szex, ahogy fejben szeretnéd? Gondod van azzal, hogy felszabadult legyél az ágyban? Fájdalmas a behatolás? Szeretnéd megélni az orgazmust behatolással? Ezekben mind segíthetek neked:

orgazmus elérése partnerrel

magabiztosság az ágyban

szexuális önismeret (mire vágysz az ágyban, milyen a libidód)

fájdalmas behatolás gondjának mérséklése

korábbi, rossz partnerrel való emlék feldolgozása, ami akadályoz a szexben

Sereg Tímea vagyok, párkapcsolati és szexológus tanácsadó, ami azt jelenti, hogy a párkapcsolaton belüli problémákra és az egyéni szexuális problémák megoldására szakosodtam. 2016 óta segítem a férfiakat és nőket abban, hogy boldogabb és egészségesebb szexuális életet élhessenek. Tudom, hogy elsőre szokatlannak tűnik egy szakember felkeresése, hogy akár több hónap, egy év is eltelhet, mire ezt a döntést meghozza valaki. Nehéz bevonni egy idegent az intimszférába, de nem haszontalan, sőt. Ahhoz, hogy a mindennapok harmonikusabbak legyenek a házasságban, párkapcsolatban, fontos, hogy egy pártatlan harmadik fél segítsen a folyamatban.

AKKOR KERESS MEG, HA:

rendszeresen csalódsz abban, ahogy az ágyban működsz a partnereddel

Sok-sok nő úgy működik, hogy úgy érzi, kevés vagy egyáltalán nincs libidója, hogy őt nem is érdekli annyira a szex. Ezzel szemben pedig vannak olyan nők is, akik úgy érzik, ők jobban kívánják, többször kívánják a szexet mint a partnerük, akitől rendszeresen visszautasítást kapnak. Egyik helyzet sem kielégítő természetesen, és nem kell ezzel együtt élni. Lehet ezen is változtatni!

ha problémád van azzal, hogy partnerrel megéld az orgazmust, de egyedül megy

Aki szeretné megtanulni, hogyan legyen magabiztosabb az ágyban, ha szeretné megtanulni elfogadni és megérteni a teste reakcióit, és nem akar többé csak sötétben szeretkezni, fejlesztheti magát e téren is. Aki pedi szeretne szex közben jelen lenni az agyalás helyett, szintén elsajátíthatja ezt.

ha nehezen tudod átadni magad a történéseknek az ágyban, főleg a gyerekek születése után változott meg valami

A kudarcélmény az ágyban nőként is rossz érzés, pláne, ha azt látja valaki, hogy a partnere a pornó felé szívebben fordul, mint felé. Ennek is megvan a maga oka a kapcsolatban, amit érdemes megismerni. Az egyéni problémák is orvosolhatók, ha például volt egy korábbi rossz szexuális tapasztalat egy partnerrel, ami kihat az ismerkedésre, a szexuális életre.

EZEKBEN AZ ESETEKBEN FORDULNAK HOZZÁM:

-orgazmus hiánya partnerrel

-fájdalmas közösülés

-érzelmi és intimitási gondok

-csökkent szexuális vágy

-szexuális izgalom hiánya

-bizonytalanság a partnerrel való szexben

-első szexuális élményig eljutás (szűz nőknek)

-új kapcsolatban megélt szexuális élet javítása (például válás után)

RÓLAM

EZ SZÁMOMRA NEMCSAK MUNKA

Örömmel tölt el, ha segíthetek abban, hogy önmagával és partnerével harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet éljen bárki, aki hozzám fordul. Párkapcsolati tanácsadással, a harmonikus szexuális élet elérésének segítésével foglalkozom, újságíróként a szexuális és párkapcsolati témakörben írok 2006 óta, szakértőként írt cikkeim elérhetőek a 24.hu oldalán.

Hiszek abban, hogy a férfi és a női energiák mindenkiben ott vannak, és abban is, hogy minden férfinak szüksége van arra, hogy igazán férfinak érezze magát egy nő mellett, mint ahogyan a nőknek is szükségük van arra, hogy igazán nőnek érezzék magukat egy férfi mellett. Segítek abban is, hogy ne szégyellje magát, és ne legyen zavarban senki a hálószobában, így sokkal több örömet megélhet. Tudom, hogy az éveken át cipelt fájó igazságok mekkora teherré tudnak válni, és azt is tudom, hogy beismerni, elmondani olyasvalakinek, aki hozzáértő, aki empátiával áll e teherhez, egyfajta szabadságot ad.

KÉPZÉSEIM:

A sárospataki Tanítóképző Főiskolán végeztem tanítóként, aztán az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karának hallgatója voltam felnőttképzés szakon, majd az ország egyik legismertebb klinikai szakpszichológusától tanultam az emberi szexualitás pszichológiáját, posztgraduális szexuálterapeuta képzésen. A párkapcsolati (és családi, illetve kamaszmediáció) mediátor képzés amin részt vettem, FAT által akkreditált képzés.

ÚJSÁGÍRÓI MUNKÁM SZAKÉRTŐKÉNT:

Az emberi szexualitással több mint tíz éve foglalkozom, újságíróként is, cikkeimmel az a célom, hogy senki nem ijedjen meg, ha szexuális vagy párkapcsolati gondjai vannak, hanem lássák, hogy nincsenek egyedül, és gondjaikhoz tudnak segítséget kérni. 2006 óta írt cikkeimhez rengeteg kutatást ismertem meg, sok-sok interjút készítettem szakemberekkel is, mindegyikből tanultam, tudásomat bővíthettem a tanulmányaim mellett. 2016 óta foglalkozom párkapcsolati és szexuális tanácsadással.

Azoknak, akik megkeresnek, a valódi együttérzésemet, az abszolút nulla bírálatot és ítélkezést, a humorérzékemet és elkötelezettségemet tudom felajánlani, amik elősegíthetik a tartós változást az életükben. A személyes találkozás mellett örömmel dolgozom videochaten is, e-mail coaching ülésekre is van lehetőség, ezekre regisztrálni lehet a Kapcsolat oldalon.

MIÉRT ENGEM VÁLASSZ?

Magánemberként én is jól ismerem, milyen nehézségekkel találkozhatunk a mindennapokban. Az együttélés minden párkapcsolatban tartogat meglepetéseket, ahogy az életre is az a jellemző, hogy az egyetlen állandó tényező a változás. A szexuális életben is lenyomatot hagynak az egyéb életterületen megtapasztalt gondok, főleg a stressz. Nőként sokaknak nehéz összehangolni, hogy minden életterületen tökéletesek legyenek, az elvárások sokaságában pedig valahol elvész az, hogy valójában ők mit is szeretnének, mit élveznének.

a közös munkánk valóban átformálhatja az életed

erőt kaphatsz velem ahhoz, hogy átvészeld a magánéleti válságod

megtaláljuk együtt azt a célt, ami a fejlődésedet szolgálja, és segítek, hogy elérd a kitűzött célt

segítek abban, hogy felszabadítsd magad, többet láss a magánéletedből

NEM UNOD MÉG AZ ELÉGEDETLENSÉGGEL TÖLTÖTT IDŐT?

A közös munkánkban megtalálhatod az erőt ahhoz, hogy átvészeld a magánéleti válságokat. Bárki elveszítheti az irányt az életében, és előfordulhat, hogy nem tudja, mit tegyen. Ismerem az érzést, és segíthetek neked abban, hogy sokkal könnyebb legyen az életed!

A közös munkánkban azonban nem a saját tapasztalataimból merítek, hanem arra koncentrálok, hogy a kliensek a lehető legtöbbet kihozhassák magukból a párkapcsolatban úgy, hogy az építse és fejlessze mindkettejüket. Abban hiszek, hogy az állandó önfejlesztés és a megfelelő önismeret sok-sok krízisen átsegítheti a párokat. Konkrét, gyakorlati eszközöket adok, edukatív technikákkal dolgozom.

HOGYAN ZAJLIK A NŐI SZEXUÁLTERÁPIA?

Személyesen vagy online, és az első alkalommal amikor találkozunk, megbeszéljük a célt, amit te határozol meg. A következő két alkalommal a korábbi szexuális életet, szerelmi életet beszéljük meg. Azután pedig konkrét gyakorlati feladatok következnek, amiket minden esetben egyedül, otthon kell gyakorolni. Lépésekben haladunk a cél felé, olyan tempóban, ahogy a kliens élete megengedi – általában a legkönnyebben megoldható gondokkal kezdjük, és haladunk a nehezebb gyakorlatok felé.

A szexualitás, intimitás területén szerzett önismerettel, a saját test működésének ismeretével újra élvezhetővé válhat a partnerrel megélt szex.

Minden esetben szükséges a fizikai vizsgálatok (nőgyógyászati, endokrinológiai) eredménye is, ha nincsenek szervi gondok a háttérben akkor ez a szexuálterápiás program segíthet. Azoknál, akiknél állapítottak meg szervi betegséget ami befolyásolhatta a szexuális életet, akkor érdemes eljönniük, ha úgy érzik, a betegség mentálisan is hatással lehet a szexuális életre – azaz szükségét érzik annak, hogy újra magabiztosságot szerezzenek az ágyban. (A közös munkánk során nincs semmilyen fizikai kontaktus, ez tilos és etikátlan.)

SZOLGÁLTATÁSOK

Párterápia – párkapcsolati és házassági problémák egyénileg és párban is (közös nevező megtalálása, megcsalás, hatékonyabb együttműködés a mindennapokban, szakíts-e vagy sem)

Szexuális problémák egyénileg és párban is (vágy, libidó csökkenése, orgazmusgondok, merevedési problémák, pornó gondok, szexuális élet minőségi javítása)

Társkeresés, ismerkedés (új partnerrel való összehangolódás, társkeresés folyamatában segítség a randizásoktól a szexuális élményig, válás utáni új életrendezés és ismerkedés)

MENNYIBE KERÜL?

Az egyéni, női szexuálterápia (szexuális tanácsadás) ára: 19.000 Ft / 50 perc/ fő. Párok esetében mediációs technikákkal is dolgozom, így problémáktól függ az ár is. A mediáció általában 2-3 órás, és 6.000 Ft / óra /fő.

ONLINE: a kapcsolatfelvétel és időpontfoglalás után az internetes felületet is megbeszéljük, többnyire a Messenger videochatet használom.

EMAILEN: a kapcsolatfelvételnél megadott email címen keresztül tudunk majd együttműködni.

AMIT MÁSOK MONDTAK RÓLAM

Terápia előtt rettegtem attól, hogy nem fog megoldódni a problémám, és ezt már kezdtem elfogadni. De nagy szerencsémre a sok terapeuta közül Timihez volt szerencsém, már az első alkalommal rájöttem, hogy igaz nehéz lesz, de nem lehetetlen semmi! A közös munka során a problémám megoldott és azóta nagyon élvezem a szexet, sőt beszélni is imádok róla! (Ezt is a terápiának köszönhetem.) /Klára, 28 éves, egyéni, személyes tanácsadás/

Szerettem Timivel dolgozni, őszinte és közvetlen légkörben működtünk együtt már az első alkalomtól kezdődően. Jól ráérzett mindig, hogy mikor mibe kell belekérdeznie, és rengeteget segített abban, hogy tisztábban es pontosabban lássam a kapcsolatomat, az abban lévő intimitás és szexualitás szerepét, problémáink forrását és ismétlődő mechanizmusait. Gyakorlati példák segítségével, kézzelfogható eszközöket adott a fejlődéshez. Ajánlom őt. /Zoé, 41 éves, személyes tanácsadás/

“Úgy voltam az egésszel, hogy belefeledkeztem, a világ megszűnt, és most nem attól tértem magamhoz, hogy a feleségemnek baja van, hanem azért, mert éreztem, hogy élvez, majd a negyedik, hatalmas orgazmusa után éreztem azt, hogy most már csak apró finomságokra vágyik, szerelemre, érintésekre, puszikra, semmi másra. Ha össze kellene foglalnom, ez óriási változás. Adni még nem tud, mert zavarban van, de hogy elfogadni megtanult, és kérni is, az biztos. Sehol egy műnyögés, semmi megjátszás. Köszönöm!”

/Károly, 56 éves, 20 éve házasságban, pártanácsadás/

“Amit válaszként kaptam, gyökeresen megváltoztatta az életemet. Fogalmam sincs, hogy ez az új út hova, merre fog vezetni, de elmondhatatlanul hálás vagyok azért, hogy kaptam egy iránymutatást, amit magamban éreztem, de kellett hozzá egy megerősítés. Minden erőmmel azon leszek, hogy a legjobb döntésekkel és kellő bátorsággal éljem meg a mindennapokat. Ez a munka nehéz lesz, de semmit nem vártam jobban, mint ezt a pillanatot. Elkezdődik végre a saját életem.”

/Imola, 32 éves, online egyéni tanácsadás/

“Kevésbé érzem magam kellemetlenül a vitás helyzetekben a párommal, jobban átlátom, hogy mi az én felelősségem és mi a párom felelőssége a kapcsolatunkban. Rengeteget léptem előre a közös munkánk hatására saját magammal, sokkal magabiztosabb lettem. Könnyebben tudok beszélni a nehezebb témákról is, átlátom a kritikus kommunikációs folyamatokat és értem a saját működésemet.”

/Dávid, 28 éves, egyéni konzultáció/

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT