SZEXUÁLTERÁPIA FÉRFIAKNAK

Problémád van a merevedéseddel? Félsz ismerkedni, mert tartasz attól, hogy újból felsülsz? Rendszeresen pornót nézel, amit titkolsz a partnered elől, mert szégyelled? Két párkapcsolat között vagy, és nehezen ismerkedsz? Még szűz vagy? Ezekben segíthetek neked hatékony és gyors módszerrel:

merevedés elérése és fenntartása partnerrel való szexben

magabiztosság az ágyban

szexuális önismeret (mire vágysz az ágyban, milyen a libidód)

pornónézés problémakörének rendezése (pornó helyett a valós szexuális élet megélése)

új partnerrel való szex potencianövelők nélkül

Sereg Tímea vagyok, párkapcsolati és szexológus tanácsadó, ami azt jelenti, hogy a párkapcsolaton belüli problémákra és az egyéni szexuális problémák megoldására szakosodtam. 2016 óta segítem a férfiakat és nőket abban, hogy boldogabb és egészségesebb szexuális életet élhessenek. Tudom, hogy elsőre szokatlannak tűnik egy szakember felkeresése, hogy akár több hónap, egy év is eltelhet, mire ezt a döntést meghozza valaki. Nehéz bevonni egy idegent az intimszférába, de nem haszontalan, sőt. Ahhoz, hogy a mindennapok harmonikusabbak legyenek a házasságban, párkapcsolatban, fontos, hogy egy pártatlan harmadik fél segítsen a folyamatban.

AKKOR KERESS MEG, HA:

rendszeresen csalódsz abban, ahogy az ágyban működsz a partnereddel

Sok-sok férfi úgy működik, hogy a fejében elképzeli, milyen módon, hogyan vágyik a partnerére az ágyban, és amikor odajut, hogy meg is élje, csalódást él meg önmagával kapcsolatban. Ez a teljesítménykényszer, ami megakadályozhatja azt, hogy a szexuális élet örömteli legyen.

ha problémád van az erekcióddal, rendszeresen gondot okoz a merevedés fenntartása, és úgy érzed, a férfiasságod is elveszíted

Aki szeretné megtanulni, hogyan legyen magabiztosabb az ágyban, ha szeretné megtanulni, hogyan lehet elérni az tartósabb merevedést, hogy hogyan lehet újra feléleszteni a vágyat a partner iránt a pornó helyett, segíthetek.

ha a pornónézésből és önkielégítésből van több és a valós szexben sok a kudarcélmény

A kudarcélmény (mint a korai magömlés vagy az erekció elvesztése idő előtt) a valódi szexben sok férfit arra kényszerít, hogy kerülje a szexet, és sajnos ehhez a pornót választják, ahol nem kell megfelelni senkinek és semminek. Nehéz lehet visszatalálni, és úgy működni az ágyban a partnerrel, mint a kezdetekkor. Különösen a kisgyerekes pároknál okozhat komolyabb gondot, hogy a férfi kiszorul a hálószobából, és a szexmentes kapcsolatban a pornóhoz fordul.

EZEKBEN AZ ESETEKBEN FORDULNAK HOZZÁM:

-merevedés fenntartásának erősítése, megtartása szex közben

-korai magömlés

-korábbi szexuális élményben ért negatív kritika, amiatt teljesítménykényszer

-csökkent szexuális vágy

-pornófüggőség, rendszeres pornónézés

-bizonytalanság a partnerrel való szexben

-első szexuális élményig eljutás (szűz férfiak)

-új kapcsolatban megélt szexuális élet javítása

RÓLAM

EZ SZÁMOMRA NEMCSAK MUNKA

Örömmel tölt el, ha segíthetek abban, hogy önmagával és partnerével harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet éljen bárki, aki hozzám fordul. Párkapcsolati tanácsadással, a harmonikus szexuális élet elérésének segítésével foglalkozom, újságíróként a szexuális és párkapcsolati témakörben írok 2006 óta, szakértőként írt cikkeim elérhetőek a 24.hu oldalán.

Hiszek abban, hogy a férfi és a női energiák mindenkiben ott vannak, és abban is, hogy minden férfinak szüksége van arra, hogy igazán férfinak érezze magát egy nő mellett, mint ahogyan a nőknek is szükségük van arra, hogy igazán nőnek érezzék magukat egy férfi mellett. Segítek abban is, hogy ne szégyellje magát, és ne legyen zavarban senki a hálószobában, így sokkal több örömet megélhet. Tudom, hogy az éveken át cipelt fájó igazságok mekkora teherré tudnak válni, és azt is tudom, hogy beismerni, elmondani olyasvalakinek, aki hozzáértő, aki empátiával áll e teherhez, egyfajta szabadságot ad.

KÉPZÉSEIM:

A sárospataki Tanítóképző Főiskolán végeztem tanítóként, aztán az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karának hallgatója voltam felnőttképzés szakon, majd az ország egyik legismertebb klinikai szakpszichológusától tanultam az emberi szexualitás pszichológiáját, posztgraduális szexuálterapeuta képzésen. A párkapcsolati (és családi, illetve kamaszmediáció) mediátor képzés amin részt vettem, FAT által akkreditált képzés.

ÚJSÁGÍRÓI MUNKÁM SZAKÉRTŐKÉNT:

Az emberi szexualitással több mint tíz éve foglalkozom, újságíróként is, cikkeimmel az a célom, hogy senki nem ijedjen meg, ha szexuális vagy párkapcsolati gondjai vannak, hanem lássák, hogy nincsenek egyedül, és gondjaikhoz tudnak segítséget kérni. 2006 óta írt cikkeimhez rengeteg kutatást ismertem meg, sok-sok interjút készítettem szakemberekkel is, mindegyikből tanultam, tudásomat bővíthettem a tanulmányaim mellett. 2016 óta foglalkozom párkapcsolati és szexuális tanácsadással.

Azoknak, akik megkeresnek, a valódi együttérzésemet, az abszolút nulla bírálatot és ítélkezést, a humorérzékemet és elkötelezettségemet tudom felajánlani, amik elősegíthetik a tartós változást az életükben. A személyes találkozás mellett örömmel dolgozom videochaten is, e-mail coaching ülésekre is van lehetőség, ezekre regisztrálni lehet a Kapcsolat oldalon.

MIÉRT ENGEM VÁLASSZ?

Magánemberként én is jól ismerem, milyen nehézségekkel találkozhatunk a mindennapokban. Az együttélés minden párkapcsolatban tartogat meglepetéseket, ahogy az életre is az a jellemző, hogy az egyetlen állandó tényező a változás. A szexuális életben is lenyomatot hagynak az egyéb életterületen megtapasztalt gondok, főleg a stressz. Rengetegen használják a stressz levezetésére a pornónézést és önkielégítést, ami idővel konkrét gondokat okozhat a merevedésben a valós szexuális életben. A gyerekek születése utáni időszak is igen nehéz helyzet lehet, és a korábbi párkapcsolati kudarcok is megmutatkozhatnak a merevedési zavarnál vagy akár a korai magömlésnél.

a közös munkánk valóban átformálhatja az életed

erőt kaphatsz velem ahhoz, hogy átvészeld a magánéleti válságod

megtaláljuk együtt azt a célt, ami a fejlődésedet szolgálja, és segítek, hogy elérd a kitűzött célt

segítek abban, hogy felszabadítsd magad, többet láss a magánéletedből

NEM UNOD MÉG AZ ELÉGEDETLENSÉGGEL TÖLTÖTT IDŐT?

A közös munkánkban megtalálhatod az erőt ahhoz, hogy átvészeld a magánéleti válságokat. Bárki elveszítheti az irányt az életében, és előfordulhat, hogy nem tudja, mit tegyen. Ismerem az érzést, és segíthetek neked abban, hogy sokkal könnyebb legyen az életed!

A közös munkánkban azonban nem a saját tapasztalataimból merítek, hanem arra koncentrálok, hogy a kliensek a lehető legtöbbet kihozhassák magukból a párkapcsolatban úgy, hogy az építse és fejlessze mindkettejüket. Abban hiszek, hogy az állandó önfejlesztés és a megfelelő önismeret sok-sok krízisen átsegítheti a párokat. Konkrét, gyakorlati eszközöket adok, edukatív technikákkal dolgozom.

HOGYAN ZAJLIK A FÉRFI SZEXUÁLTERÁPIA?

Online, és az első alkalommal amikor találkozunk, megbeszéljük a célt, amit te határozol meg. A következő két alkalommal a korábbi szexuális életet, szerelmi életet beszéljük meg. Azután pedig konkrét gyakorlati feladatok következnek, amiket minden esetben egyedül, otthon kell gyakorolni. Lépésekben haladunk a cél felé, olyan tempóban, ahogy a kliens élete megengedi – általában a legkönnyebben megoldható gondokkal kezdjük, és haladunk a nehezebb gyakorlatok felé.

Újra kontrollálhatóvá tesszük az erekciót, a kapott feladatsorral hosszú távon beállítható egy jó, minőségi, problémamentes szexuális élet.

Minden esetben szükséges a fizikai vizsgálatok eredménye is, ha nincsenek szervi gondok a háttérben akkor ez a szexuálterápiás program segíthet. Azoknál, akiknél állapítottak meg szervi betegséget ami befolyásolhatta a szexuális életet, akkor érdemes eljönniük, ha úgy érzik, a betegség mentálisan is hatással lehet a szexuális életre – azaz szükségét érzik annak, hogy újra magabiztosságot szerezzenek az ágyban. (A közös munkánk során nincs semmilyen fizikai kontaktus, ez tilos és etikátlan.)

SZOLGÁLTATÁSOK

Párterápia – párkapcsolati és házassági problémák egyénileg és párban is (közös nevező megtalálása, megcsalás, hatékonyabb együttműködés a mindennapokban, szakíts-e vagy sem)

Szexuális problémák egyénileg és párban is (vágy, libidó csökkenése, orgazmusgondok, merevedési problémák, pornó gondok, szexuális élet minőségi javítása)

Társkeresés, ismerkedés (új partnerrel való összehangolódás, társkeresés folyamatában segítség a randizásoktól a szexuális élményig, válás utáni új életrendezés és ismerkedés)

MENNYIBE KERÜL?

Az egyéni férfi szexuálterápia (tanácsadás) ára: 19.000 Ft / 50 perc/ fő. Párok esetében mediációs technikákkal is dolgozom, így problémáktól függ az ár is. A mediáció általában 2-3 órás, és 6.000 Ft / óra /fő.

ONLINE: a kapcsolatfelvétel és időpontfoglalás után az internetes felületet is megbeszéljük, többnyire a Messenger videochatet használom. A férfi szexuálterápia csak online lehetséges.

EMAILEN: a kapcsolatfelvételnél megadott email címen keresztül tudunk majd együttműködni.

AMIT MÁSOK MONDTAK RÓLAM

Korábban nem volt még párkapcsolatom, és amikor lett, a kapcsolat “komolyodásával” már éreztem, hogy gond van a merevedésemmel. Pánikszerűen, internetes cikkek alapján találtam meg Tímeát, aki elvállalt, majd videóhíváson keresztül kezdtünk el heti szinten konzultálni. Az említett cikkek segítségével rájöttem, hogy valószínűleg a tizenéves korom óta gyakori pornófogyasztás, és az ahhoz tartozó káros önkielégítési módszerek okolhatóak a problémáért, és ezzel ő is egyetértett. Célzott beszélgetések, és feladatok végrehajtásán túl a párom együttműködésére és türelmére is szükség volt, de az első eredmények már bő 1 hónap után jelentkeztek, majd 3 hónap elteltével jutottam arra a szintre, hogy rendszeresen tudjak szeretkezni. Azóta, ha elő is fordult rövid merevedési zavar, az inkább csak hétköznapi problémákhoz volt köthető. Tímea a kapcsolaton belüli súrlódások kezelésében is komoly segítséget nyújtott, amire korábbi tapasztalatok híján rá is szorultam. Több mint másfél év után elmondhatom, hogy szerintem ez a közös munka Tímeával mentette meg a párkapcsolatomat. /Ádám, 39 éves, egyéni, online tanácsadás/

Nem volt komoly párkapcsolatom, illetve szexuális élményem sem. Ezekkel a gondokkal kerestem meg Timeát, hogy segítsen. Előre kidolgozott és személyreszabott tanácsokkal látott el, rengeteg dolgot tanultam, amik egy életre szóltak. Mi sem bízonyítja jobban a szakértelmét, mint az én esetem! A kitűzött célok számomra valótlannak tűntek, de a közös munkánk meghozta az eredményét: lassan a barátnőmmel közeledünk az egy éves évfordulónkhoz. /Imre, 26 éves, online, egyéni tanácsadás/

“Úgy voltam az egésszel, hogy belefeledkeztem, a világ megszűnt, és most nem attól tértem magamhoz, hogy a feleségemnek baja van, hanem azért, mert éreztem, hogy élvez, majd a negyedik, hatalmas orgazmusa után éreztem azt, hogy most már csak apró finomságokra vágyik, szerelemre, érintésekre, puszikra, semmi másra. Ha össze kellene foglalnom, ez óriási változás. Adni még nem tud, mert zavarban van, de hogy elfogadni megtanult, és kérni is, az biztos. Sehol egy műnyögés, semmi megjátszás. Köszönöm!”

/Károly, 56 éves, 20 éve házasságban, pártanácsadás/

“Amit válaszként kaptam, gyökeresen megváltoztatta az életemet. Fogalmam sincs, hogy ez az új út hova, merre fog vezetni, de elmondhatatlanul hálás vagyok azért, hogy kaptam egy iránymutatást, amit magamban éreztem, de kellett hozzá egy megerősítés. Minden erőmmel azon leszek, hogy a legjobb döntésekkel és kellő bátorsággal éljem meg a mindennapokat. Ez a munka nehéz lesz, de semmit nem vártam jobban, mint ezt a pillanatot. Elkezdődik végre a saját életem.”

/Imola, 32 éves, online egyéni tanácsadás/

“Kevésbé érzem magam kellemetlenül a vitás helyzetekben a párommal, jobban átlátom, hogy mi az én felelősségem és mi a párom felelőssége a kapcsolatunkban. Rengeteget léptem előre a közös munkánk hatására saját magammal, sokkal magabiztosabb lettem. Könnyebben tudok beszélni a nehezebb témákról is, átlátom a kritikus kommunikációs folyamatokat és értem a saját működésemet.”

/Dávid, 28 éves, egyéni konzultáció/

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT

MÉDIAMEGJELENÉSEK

Párkapcsolatokkal és szexuális gondokkal foglalkozó szakértőként a cikkeimet megtalálod a LOVELAB magazin oldalán, a 24.hu oldalon az Így jártam és a Kérdezz a szexről! blogokban. Az NLC.hu oldalon olvasói kérdésekre válaszolok, és podcasteket is hallgathatsz velem a Spotify-on: a Bárcsak tudtam volna podcastben a fiatalabb korosztálynak is segítek hasznos információkkal.